Ervaring

Van fysiotherapeute tot eHealth specialist

logo-solvo

CEO solvo

2018-heden

Het solvo-netwerk zit achter populaire websites als onder andere gezondheidsplein.nl, dokterdokter.nl, en ziekenhuis.nl. Met meer dan zes miljoen bezoekers per maand is het solvo-netwerk het grootste platform voor online gezondheidsinformatie in Nederland.

eHealth88

Oprichter eHealth88 – toekomstbestendige zorg

2014-heden

Specialisten op het gebied van eHealth, app en webdevelopment. eHealth88 heeft ideale mix in huis: ervaren zorgverleners, techniek en zorgmarketeers.

Ervaring

Mentor Digital Health

2018-heden

Rockstart Digital Health Accelerator provides an unparalleled access to the healthcare ecosystem, capital, coaching and investors for entrepreneurs who are looking to change the way things are done in healthcare.

college-graduation

Docent Avans+ eHealth masteropleidingen fysiotherapie

2016-2017

Workspace icoon

Strategy & new business consultant – e-Vitality.eu

2015-2016

e-Vitality is het eerstelijns eHealth platform. Met instructievideo’s; patiëntvoorlichting, oefeningen, adviezen en tips helder uitgelegd. De voortgang kan worden bijgehouden en econsulten (berichten) worden verstuurd via het beveiligde platform. Daarnaast zijn er koppelingen met o.a. Fitbit en Healthcoin.

Trophy icoon

Winnaar LOEY Starters Award 2014 – loeyawards.nl

Sep 2014

Op 3 september jongstleden won Martine de LOEY Starters Award 2014 in de categorie eHealth. LOEY staat voor Leading Online Entrepeneur of the Year en is een initiatief initiatief van van den Ende & Deitmers en Peak Capital.

Physitrack

Partner & country manager – Physitrack

2014-2015

Physitrack biedt fysiotherapeuten direct en real-time inzicht in de therapietrouw van hun patiënten. Het platform is vorig jaar van start gegaan in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels is Physitrack in verschillende toonaangevende praktijken geïmplementeerd en wordt het programma gebruikt door patiënten in een breed scala leeftijdscategorieën en revalidatietrajecten.

Fysiovoorjou.nl

Oprichter online fysiotherapie praktijk – Fysiovoorjou.nl

2013-2018

Online fysiotherapie praktijk Fysiovoorjou.nl biedt fysiotherapie op afstand. De consument kan voor fysiotherapeutisch advies terecht in een beveiligde online spreekkamer waar zij 1 op 1 spreekt met een fysiotherapeut. Daarna volgt eventueel een oefentraject via Physitrack. De consument ontvangt een persoonlijk advies met gerichte oefeningen die vanuit huis te realiseren zijn. Met Fysiovoorjou.nl richten wij ons op de zelfredzaamheid van de patiënt en bieden wij een alternatief voor mensen die niet voldoende aanvullend verzekerd zijn of in het buitenland wonen. Sinds 2014 bieden wij onze diensten ook aan voor bedrijven, aangevuld met bijvoorbeeld werkplekcheck’s.

Blog icoon

eHealth blogger – Digitalezorggids.nl

2013-2014

In haar blogs deelt zij het reilen en zeilen van het jonge ondernemen en haar werk als zorgprofessional. Ook probeert zij zich te verplaatsen in de patiënt om zo een objectief en realistische beeld te schetsen van de laatste digitale-zorgontwikkelingen. Meer info: http://www.digitalezorggids.nl/experts/martine-rooth

Speaker icoon

Spreker – Emerce eHealth event

2013

Presentatie/expert panel discussie. Zelfredzaamheid: ehealth verbetert patiëntenzorg. Op 26 september 2013, 12:00 @ Grote zaal (Pakhuis de Zwijger, Amsterdam). Meer informatie via Emerce.

Massage icoon

Fysiotherapeute – Amsterdam e.o.

2011-2013

Fysiotherapeute in de regio Amsterdam en het Gooi in de eerste lijn (particuliere sector). Ze was een geregistreerd fysiotherapeute en staat in het BIG register onder nummer 69915623204 en in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie onder nummer 313102.